Opdrachtgevers aan het woord

WinxHR

Miriam heeft ervoor gezorgd dat ik in relatief korte tijd volledig voorzien was van tekst die én bij mijn stijl past en klopt én ook een zakelijke inslag heeft. Ze luistert, is kritisch en een echte vakvrouw. Tot slot ook nog fun om mee te werken. Echt een aanrader!

Nieky van Vlerken, HR-Businesspartner
WinxHR

Asteria

Ik vond de samenwerking met Miriam heel prettig. Ik heb haar een ruwe tekst aangeleverd met een heleboel losse zinnen. Ik wist niet meer hoe ik er een mooi geheel van kon maken. Ze luisterde heel aandachtig naar wat ik uit wilde dragen met mijn tekst. Ze verdiepte zich in het onderwerp dat ze helemaal niet kende en nam echt de moeite om de context te begrijpen. Haar verwoordingen en aanpassingen waren zeer doeltreffend. Na nog een bespreking hebben we er een mooi en duidelijk verhaal van gemaakt, wat vlot is en makkelijk leest. Ik voelde me echt begrepen en zorgvuldig verwoord toen ik het eindresultaat las. Wat ik ook heel erg waardeer is de snelheid van haar werk. Ze reageerde gauw op mijn commentaar en het eindresultaat kwam verrassend snel. 

Alina Poškute
ASTERIA, Praktijk voor Healing en Reading


Happy Photo

Miriam is een zeer enthousiaste, betrouwbare en kritische tekstschrijver. Meerdere malen heb ik met haar samengewerkt, eerst als collega’s, nu als ondernemers, altijd tot grote voldoening en met veel plezier. Ze verdiept zich goed in de opdracht en gaat door totdat in haar ogen de perfecte teksten zijn ontstaan. Zij leeft zich goed in, in de positie van mijn bedrijf en denkt vanaf het begin tot het eind mee. Ze vraagt altijd naar het verhaal achter de teksten en levert met haar adviezen en haar sterke, bondige teksten een waardevolle bijdrage aan het imago van Happy Photo. Het is een plezier om met haar te werken!

Petra van Velzen,
HappyPhoto


Kilojoulez

Na een eerste aangename kennismaking en uitgebreid besproken te hebben wat voor praktijk ik voer, heb ik Miriam van Kooger Communicatie de opdracht gegeven de tekst voor mijn website te verzorgen. De aangeleverde tekst was helder, kort en krachtig en gaf goed weer waar ik voor sta. Na nog wat aanpassingen hier en daar was het werk heel vlot afgerond en kon het geplaatst worden op mijn website. Ik heb de korte samenwerking positief ervaren. Kooger Communicatie werkt professioneel en denkt goed met de klant mee om het bedrijf nog beter op de kaart te zetten.

Leonie van der Wiel,
Kilojoulez, voedings- en bewegingscoaching.


Nieuw-West: In The Picture

Voor het kunstproject Nieuw-West: In The Picture heeft Miriam Kooger van Kooger Communicatie een belangrijke rol gespeeld bij het redigeren en gedeeltelijk herschrijven van het projectplan voor de subsidieaanvraag bij het Amsterdams Fonds voor de Kunst en Stadsdeel Nieuw-West. Wij hebben het zeer gewaardeerd dat Miriam met haar kritische blik ons voorstel wilde doornemen. Zij heeft de tekst actiever gemaakt, korter, krachtiger en duidelijker. Herhalingen weggelaten, suggesties of eigen interpretaties weggelaten. Ze schreef meer vanuit de doelgroep. Ze heeft heel grondig naar de tekst gekeken en haar correcties waren steeds opnieuw een verbetering. “Miriam, we zijn ontzettend blij met jouw geweldige input!”

Petra van Velzen,
Nieuw-West In The Picture