Wie is Miriam Kooger

Kunst-  en cultuurgek
Op een platbodem naar Oerol. In wind en regen naar Into the Great Wide Open. Overnachten in het NAi tijdens Motel Mozaique. Aan tafel met Ellen ten Damme. Humor van Sanne Vogel tijdens haar Paradeshow.

Muziekfanaat
Een privé concert van David Bowie. Tussen een huilend publiek bij een optreden van  Anthony and the Johnsons. Genieten van een dosis freak folk van de zusjes CocoRosie. In een dansende menigte bij Django Django. Gipsy Music op Sziget.

Horse lover
In rengalop over het strand in Kenia. Een tocht door de bergen van Roemenie. Over de poesta’s in Hongarije. Met mijn eigen paard door de Stiphoutse bossen of dressuuroefeningen op stal.

Koffie
Daar sta ik mee op.

Op reis
Ter land: met campertje door Europa toeren. Per taxi door de binnenlanden van Gambia. In een busje door de parken van Kenia. Ter zee: met de zeilboot dwars door Nederland. In een oude zeilkotter naar Terschelling. En in de lucht: Een stukje Duitsland vanuit een zweefvliegtuig.

Retro / Design
Stoelen van Gispen Cordemeijer. Bretz banken met leeuwenpootjes. Pop-art. Real American kitchen furniture van Belair. Retro style bolspots.

Tekst en uitleg
Duidelijke taal. Heldere communicatie. Ruis wegnemen.

Workaholic
Passie voor mijn werk.

Een leven lang leren
Ik raak nooit uitgeleerd.

Sociale media
Weten wat er in de wereld gebeurt. Contacten onderhouden. Netwerken.

C1tje
Mijn dagelijks vervoer.